Spring naar content

Bruisend Made Cadeaubon.

Inleverpunten

Ben jij in bezit van een Bruisend Made cadeaubon? Wacht dan niet te lang en lever hem in bij een van de Madese Meemakers binnen het BIZ-gebied. Dit zijn alle
ondernemers vanaf Albert Heijn in de Nieuwstraat t/m Den Deel, Marktstraat, Kerkstraat en Stationstraat inclusief de Aldi. Ook kun je met de cadeaubon terecht bij Kinderschoenmode Schellekens en de Echte Bakker Van der Steen.

Verkooppunten

Wil je een BM cadeaubon cadeau geven aan vrienden of familie en daarmee bijdragen aan een bruisend centrum waarin mensen gezellig kunnen shoppen,
uitgaan, recreëren en meemaken? Je kunt ze aanschaffen bij de Albert Heijn, Blokker of Jumbo met een waarde van €10, €15 of €20 of een veelvoud hiervan.

Bruisend Made Cadeaubon

Ondernemers

Wanneer een inwoner / klant heeft betaald met een Bruisend Made cadeaubon kun je deze inleveren bij onze penningmeester door middel van het innameformulier.
Dit formulier is hier te downloaden. Stuur of geef vervolgens het ingevulde formulier af bij Willem, onze penningmeester.

Willem van den Noort
Nieuwstraat 2 (achterkant)
4921 CX Made
E pm@bruisendmade.nl

Het bedrag zal dan binnen 30 dagen worden voldaan op het doorgegeven bankrekeningnummer. Let op: de BM-cadeaubonnen mogen niet geweigerd worden.